Skip to main content Skip to search
Usluge

Knjigovodstvene usluge u Beogradu za domaće i međunarodne klijente

Raznolikost obima naših knjigovodstvenih usluga i specifičnost svakog pojedinačnog preduzeća kome nudimo svoje usluge, vode nas ka temeljnom i profesionalnom obavljanju svih usluga. Poslovnim partnerima obezbeđujemo uslugu primerenu njihovoj delatnosti, načinu i obimu poslovanja. Lepeza naših usluga dizajnirana je tako da može zadovoljiti potrebe svih naših klijenata – od osnivanja firme, kao i tokom celog njenog postojanja u skoro svim segmentima finansijskog i administrativno – pravnog aspekta poslovanja.

Knjigovodstvene usluge su profilisane prema malim i srednjim preduzećima, kao i preduzetnicima. Naše usluge se, međutim, mogu prilagoditi i velikim kompanijama kojima su potrebne knjigovodstvene usluge.

Sve knjigovodstvene usluge na jednom mestu

Knjigovodstvene usluge - Usluge - Best-economy.com
Knjigovodstvene usluge

Priprema poslovne dokumentacije, vođenje elektronskog platnog prometa, usklađivanje računovodstvenih evidencija sa evidencijama Vaših poslovnih partnera i mnoge druge usluge.

Knjigovodstvene usluge - Usluge - Best-economy.com
Obračun zarada

Preduzetnicima i privrednim društvima uslugu obračuna zarada i naknada nudimo kao samostalnu. Obračun zarada i naknada, kao i drugih primanja prepustite pouzdanoj knjigovodstvenoj agenciji.

Knjigovodstvene usluge - Usluge - Best-economy.com
Finansijske konsultacije

Nudimo širok spektar finansijskih savetodavnih usluga koje će pomoći da osnujete kompaniju u Srbiji. Usluge poslovnog konsaltinga uključuju predloge i savete koji vode ka skladnom poslovanju.

Knjigovodstvene usluge - Usluge - Best-economy.com
Poresko savetovanje i usluge –

Oporezivanje često može oduzeti fokus vlasnika preduzeća od primarnih poslova. Svojim klijentima nudimo poreske usluge, sve do zadovoljenja svih potreba vašeg preduzeća.

Knjigovodstvene usluge - Usluge - Best-economy.com
Osnivanje i registracija preduzeća –

Nudimo usluge osnivanja i registracije preduzeća, kao i uspostavljanje knjigovodstvenog sistema novim firmama kako bi na pravi način započeli posao.

Potrebno Vam je više informacija o knjigovostvenim uslugama?

Pozovite nas i zakažite konsultacije već danas. Bilo da ste preduzetnik ili tek počinjete poslovanje, mi smo tu da Vam olakšamo i ponudimo pravo rešenje.

Svakog meseca nudimo specijalne ponude za novootvorene kompanije. Kontaktirajte nas što pre i osigurajte finansijsku budućnost Vaše kompanije. U sigurnim ste rukama.