Skip to main content Skip to search
Cenovnik
Koliko koštaju knjigovodstvene usluge?

Kao vlasnik malog ili srednjeg preduzeća, poslednja stvar koju želite da uradite je da ispraznite svoj bankovni račun zbog upravljanja finansijskim knjigama. Računovodstveni troškovi se razlikuju u zavisnosti od veličine poslovanja vašeg preduzeća, kao i od delatnosti u kojoj poslujete.

Koliko koštaju knjigovodstvene usluge?

Troškovi knjigovodstvene agencije su zasnovani na nekoliko parametara –

  • Učestalost korišćenja knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga
  • Vrste računovodstvenih usluga koje su vam potrebne
  • Obim posla
  • Softver koji se koristi za pružanje usluge

Mesečna naknada koju plaćate za računovodstvene usluge povećaće se kada se usluge dodaju obimu posla, a takođe i kada se poveća obim vašeg poslovanja.

Prilagođeni paketi za naše klijente:

Razumemo da određene / pojedinačne usluge i paketi možda neće biti adekvatni za svako preduzeće ili preduzetnika. Zbog toga imamo prilagođenu opciju računovodstvenih usluga koju ćete moći da iskoristite.
U prilagođenom paketu, naš iskusni tim računovođa i knjigovođa procenjuje vaše računovodstvene i knjigovodstvene potrebe; a nakon toga stvaraju plan koji najviše odgovara vašim zahtevima.
Tako sastavljeni paket podleže prilagođenim cenama.

Zakažite konsultacije kod nas i uradićemo detaljnu analizu pre nego što predložimo plan.

    Best Economy knjigovodstvena agencija

    Model određivanja cena zasnovan na satima najbolji je za preduzeća koja imaju promenljive aktivnosti. Na primer, ako fiksirate broj transakcija mesečno na 25 ili ne možete da odlučite o cenama sa fiksnom naknadom za vaše preduzeće, tada su najbolje za vaše poslovanje cene zasnovane na satima.

    Iskoristite probni period kako biste uskladili svoje računovodstvene potrebe sa uslugama / paketima koje nudi agencija za knjigovodstvene usluge. Ovaj sistem će vam pomoći da donesete pravu odluku.