Skip to main content Skip to search
Kontakt

Agencija za knjigovodstvene usluge - Beograd

KONTAKTIRAJTE NAS

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

  Best Economy je knjigovodstvena agencija u Beogradu,  koja pomaže pravnim licima da na pravi način upravljaju svojim računovodstvenim aktivnostima.

  Bez obzira da li ste novootvorena firma ili postojeća kompanija, bez obzira na obim vašeg poslovanja, možemo Vam pomoći da vaša knjigovodstvena briga,bude naša briga.

  Postanite partner sa nama i fokusirajte se na vaš deo posla, a mi ćemo vas pratiti u stopu.

   

  Naše primarne usluge:

  Knjigovodstvene usluge:

  Priprema osnovnih knjigovodstvenih evidencija, vođenje poslovnih knjiga,evidencija svih finansijskih transakcija i obračuna,prikupljanje i knjiženje celokupne poslovne dokumentacije,obrada knjigovodstvene dokumentacije i priprema finansijskih izveštaja potrebnih za izveštajni paket…

  Usluge poreskog konsaltinga:

  Ako želite da dobijete valjane poreske savete za svoje novo poslovanje ili kompaniju koja već posluje, mi smo tu da zajedno nađemo rešenje.

  Usluge obračuna zarada:

  Naša knjigovodstvena agencija je stručna za sve vrste poslova koji su vezani za obračun zarada, naknada zarada i druga primanja vaših zaposlenih, kao i za sve prateće administrativne poslove uključujuči i kadrovsku evidenciju.

  Osnovne usluge koje pružamo klijentima u ovoj oblasti su:

  • Obračun plata
  • Personalna administracija
  • Vođenje kadrovske evidencije
  • Usluge zaposljavanje nerezidenata

  Osnivanje privrednog društva:

  Nudimo pomoć u registraciji firme i pomažemo Vam da započnete posao pomažući Vam u pribavljanju sve potrebne dokumentacije i dozvola.

  Izrada finansijskih izveštaja:

  Za Vaše potrebe, bez obzira da li ste naš redovan klijent ili ne, izrađujemo sve vrste redovnih i vanrednih finansijskih izveštaja.