Skip to main content Skip to search
O nama
Best Economy Knjigovodstvena Agencija Usluge Beograd

Knjigovodstvena agencija

Budite među najboljima. Budite deo našeg tima.

Odabir knjigovodstvene agencije je jedna od najvažnijih odluka za Vas koji imate sopstveni biznis. Potrebna Vam je knjigovodstvena agencija koja ima iskustvo, širok spektar usluga i koja odgovorno posluje.

Knjigovodstvena agencija Best Economy je osnovana 2005.godine i bavi se vođenjem knjigovodstveno-računovodstvenih poslova za preduzeća, preduzetnike, strana predstavništva i ostala pravna lica.

Način rada

Naš koncept pružanja knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga je celovitost, što znači da preuzimanjem obaveza vođenja poslovnih knjiga mi pokrivamo sve segmente poslovanja privrednih subjekata.

Preuzimamo potpunu odgovornost za pravilno sprovedeno knjiženje, kao i što aktivno učestvujemo u svim postupcima kontrole od strane nadležnih državnih organa.

Kroz poresko savetovanje trudimo se da našim klijentima omogućimo što veću efikasnost i uštede pronalaženjem najoptimalnijih poreskih rešenja.

Usluge koje pružamo su usklađene sa potrebama i željama naših klijenata, počev od osnivanja, kao i u svim segmentima administrativnog, pravnog, ekonomskog i finansijskog aspekta poslovanja.

20

% zadovoljnih klijenata

0

% posvećenost poslu

0

Godina rada

0

Misija

Bilo da ste preduzetnik, malo ili srednje preduzeće - razumemo probleme sa kojima se suočavate.

Savremenim pristupom poslovanja možemo Vam omogućiti uvid u Vaše računovodstvene podatke.

Svakom klijentu pristupamo individualno u odnosu na njegove specifične potrebe i zahteve.

Pored redovnih računovodstvenih usluga, možemo obezbediti i program poslovne i pravne podrške i konsultacije koje podržavaju rast Vašeg poslovanja.

Pružamo kvalitetnu podršku klijentima i sarađujemo prilikom svih kontrola nadležnih institucija.

Pogledajte naše usluge
Pogledajte Naše Uslude Srbija Beograd