Skip to main content Skip to search
Akcija za nove klijente

Akcija za nove korisnike

Knjigovodstvena agencija Best Economy je za vas kreirala

SPECIJALNU PONUDU ZA JANUAR 2021

Akcija za nove klijente – naša ponuda se odnosi na sve klijente koji žele da promene svog knjigovođu od januara 2021.godine a podrazumeva DVA MESECA BESPLATNIH knjigovodstvenih usluga. Bilo da ste samostalni preduzetnik, malo ili srednje preduzeće, naš tim ekonomista i stručnjaka je tu da vam ponudi najbolje knjigovodstvene usluge.

**Za sve novootvorene kompanije naše usluge će biti TRI MESECA BESPLATNE!

Molimo vas da popunite naš upitnik, nakon čega će vas kontaktirati naš finansijski savetnik i zakazati sastanak.

Možete nas kontaktirati i putem meila office@best-economy.com ili na brojeve telefona:  011 408 17 13 / 063 729 7335 

  Zašto je naša „Specijalna ponuda“ najbolja za vas?

  Novootvorene kompanije: Mi vas bolje razumemo.

  Razumemo šta je potrebno da se poslovna ideja transformiše u stvarni posao. Mi, u agenciji Best Economy, ulažemo napore da budemo produžena ruka vašeg novoosnovanog preduzeća i nudimo pomoć koja će vam trebati u uspešnom pokretanju poslovanja, kao i knjigovodstvu. Sa nama nećete morati da brinete o procedurama poreza, generisanju izveštaja, podnošenju izveštaja itd. Možete se fokusirati isključivo na vođenje posla.

  Mi smo iskusni: 

  Best Economy je otvorila vrata za pružanje računovodstvenih usluga preduzećima od 2005. godine. Od tada smo neumorni u nastojanjima da svojim klijentima ponudimo samo najbolje. Sa preko 15 godina iskustva, imali smo priliku da poslujemo sa brojnim klijentima. Mi tačno znamo šta vam treba i ispunjavamo / nadmašujemo vaša očekivanja svaki put. Najbolji primer dugotrajnosti pokazuju naši klijenti koji su više od deset godina sa nama.

  Mi smo posvećeni:

  Kad god pokrenemo saradnju sa novootvorenom kompanijom, vodimo računa o tome da im pružamo i računovodstvene usluge od početka do kraja, pored usluga finansijskog savetovanja. Cilj nam je da ponudimo zaokruženi paket usluga kako bismo klijentu dodali maksimalnu vrednost.

  Postojeće kompanije:

  Takođe preuzimamo upravljanje računovodstvom od drugih računovodstvenih agencija koja je do sada vodila vaše poslovne knjige, ako odlučite da postanete naš klijent i poverite nam knjigovodstvene usluge.
  Osiguravamo da je tranzicija nesmetana.
  Koordiniramo se sa vašim prethodnim knjigovođom / pružaocem računovodstvenih usluga i osiguravamo sigurno preuzimanje.
  Zajedno sa vama izrađujemo akcioni plan i osiguravamo da se ispune sva vaša očekivanja u vezi sa računovodstvenom funkcijom.