Skip to main content Skip to search
Akcija za nove klijente

Akcija za nove korisnike

Knjigovodstvena agencija Best Economy je za vas kreirala

SPECIJALNU PONUDU

Akcija za nove klijente – naša ponuda se odnosi na sve klijente koji nisu zadovoljni sadašnjom knjigovodstvenom agencijom,a žele da je promene – podrazumeva JEDAN MESEC BESPLATNIH knjigovodstvenih usluga. Bilo da ste samostalni preduzetnik, malo ili srednje preduzeće, naš tim ekonomista i stručnjaka je tu da Vam ponudi najbolje knjigovodstvene usluge.

**Za sve novootvorene kompanije naše usluge će biti TRI MESECA BESPLATNE!

Molimo vas da popunite naš upitnik, nakon čega će vas kontaktirati naš finansijski savetnik i zakazati sastanak.

Možete nas kontaktirati i putem meila office@best-economy.com ili na brojeve telefona:  011 408 17 13 / 063 729 7335 

Best Еconomy Logo Beograd

  Zašto je naša „Specijalna ponuda“ najbolja za vas?

  Novootvorene kompanije: Mi vas bolje razumemo.

  Razumemo šta je potrebno da se poslovna ideja transformiše u stvarni posao. Mi, u agenciji Best Economy, ulažemo napore da budemo produžena ruka vašeg novoosnovanog preduzeća i nudimo pomoć koja će vam trebati u uspešnom pokretanju poslovanja, kao i knjigovodstvu. Sa nama nećete morati da brinete o procedurama poreza, generisanju izveštaja, podnošenju izveštaja itd. Možete se fokusirati isključivo na vođenje posla.

  Mi smo iskusni: 

  Best Economy je otvorila vrata za pružanje računovodstvenih usluga preduzećima od 2005. godine. Od tada smo neumorni u nastojanjima da svojim klijentima ponudimo samo najbolje. Sa preko 15 godina iskustva, imali smo priliku da poslujemo sa brojnim klijentima. Mi tačno znamo šta vam treba i ispunjavamo / nadmašujemo vaša očekivanja svaki put. Najbolji primer dugotrajnosti pokazuju naši klijenti koji su više od deset godina sa nama.

  Mi smo posvećeni:

  Kad god pokrenemo saradnju sa novootvorenom kompanijom, vodimo računa o tome da im pružamo i računovodstvene usluge od početka do kraja, pored usluga finansijskog savetovanja. Cilj nam je da ponudimo zaokruženi paket usluga kako bismo klijentu dodali maksimalnu vrednost.

  Postojeće kompanije:

  Takođe preuzimamo upravljanje računovodstvom od drugih računovodstvenih agencija koja je do sada vodila vaše poslovne knjige, ako odlučite da postanete naš klijent i poverite nam knjigovodstvene usluge.
  Osiguravamo da je tranzicija nesmetana.
  Koordiniramo se sa vašim prethodnim knjigovođom / pružaocem računovodstvenih usluga i osiguravamo sigurno preuzimanje.
  Zajedno sa vama izrađujemo akcioni plan i osiguravamo da se ispune sva vaša očekivanja u vezi sa računovodstvenom funkcijom.